Фото ілюстративне
Другий тур відбувся. Загалом явка виборців на Рівненщині склала 60 відсотків. У поліції повідомляють, що повторне голосування було значно спокійнішим в порівнянні із минулим. Тож, як це відбувалося дивіться далі.

Цього разу бюлетні значно коротші, у порівнянні із першим туром виборів. Саме на цій дільниці волевиявитися мають понад 2 тисячі рівнян. Вони ж вважають, що їхній голос відіграє велике значення для майбутнього держави.

Самі ж члени комісії кажуть, найцікавіша частина їхньої роботи розпочнеться по закритті дільниці.

Гасимо не використані бюлетні, потім підраховуємо контрольні талони, пакуємо, а потім уже відкриваємо скриньки та підраховуємо бюлетні

Додає, впродовж виборчого дня, на їхній дільниці порушення не зафіксовано. В той же час, у поліції активно діє ситуаційний центр.

Читайте також: ОПОРА оприлюднила свої результати виборів

Правоохоронці кажуть, на повідомлення про порушення виборчого процесу реагують швидко, усі вносять у інтерактивну карту, яку можна відслідкувати онлайн.

Якщо взяти станом на 12:30 у нас на території області зареєстровано 10 порушень виборчого законодавства. Зокрема, порушення фіксувались на території міста Рівне - 6, 2 правопорушення на території Здолбунівського району. І по одному правопорушенню на території Рівне нського та здолбунівського району

Загалом, впродовж дня до поліції надійшло 26 повідомлень про порушення виборчого процесу. З них відкрили одне кримінальне провадження.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber