Ранок - найважливіша частина дня, адже від того, як він почнеться, залежить, наскільки продуктивним і вдалим буде весь день. Що потрібно зробити перед виходом з дому, щоб вас супроводжувала удача і везіння протягом дня?

 Багато людей не вірять у прикмети і вважають все це дурницями, але жодна людина не може передбачити того, як будуть розвиватися події протягом дня, тому заручитися підтримкою фортуни не буде зайвим.

Вирушаючи в далеку подорож або на важливу зустріч, перед виходом з дому ніколи не мийте підлоги і не підмітайте, інакше в дорозі можуть трапитися несподіванки, які завадять вашим планам.

Збираючись на важливу зустріч або ділові переговори, ніколи не повертайтеся додому за забутою річчю. Якщо ж ви забули вдома щось дуже важливе, то повернувшись додому, обов'язково подивіться в дзеркало і поговоріть зі своїм відображенням в дзеркалі.

Щоб привернути удачу і успіх, перед виходом з дому погладьте кут стола.

Якщо виходячи з дому ви зіткнулися з літньою жінкою, краще ненадовго повернутися додому і нейтралізувати негатив, інакше неприємностей не уникнути.

А зустрівши на своєму шляху молоду жінку, обов'язково привітайтеся з нею і посміхніться, це неодмінно принесе вам удачу.

Щоб далека дорога була вдалою і легкою, виходячи з дому потрібно обов'язково присісти "на доріжку", тоді енергія будинку буде вас оберігати від неприємностей.

Перед виходом з будинку, неодмінно прочитайте молитву: "Ангел мій, ходімо зі мною, Ти йди попереду, а я за тобою. Господь-Творець посеред, Господь-Спаситель Ісус Христос позаду, ангели Божі з боків. Спаси мене, Господи. Амінь.

Виходячи з дому, не поспішайте, щоб, бува, не спіткнутися, так як спіткнутися об поріг - до неприємностей.

При виході з будинку, постукайте об одвірок, і вам обов'язково пощастить.

Якщо чекає важлива дорога, покладіть в гаманець монетку з домашньої скарбнички, вона послужить талісманом і буде залучати везіння і фарт.

Щоб пощастило в важливий день, перед виходом підійміть всі табуретки ніжками вгору, це допоможе залучити удачу.

На яких речах ні в якому разі не можна економити

Прикмети на удачу: щоб щастило в будь-якій справі