Красиві, непередбачувані, емоційні, вразливі та водночас такі сильні, здатні надихати та доводити до божевілля – так це все про жінок. Кожна жінка та дівчина особлива і заслуговує на найкращий подарунок. Тому, ми вирішили допомогти вам підготуватися до "найжіночнішого" свята в році, а саме до 8 березня і приємно здивувати свою кохану, маму, сестру і колегу.

 ТОП- подарунків до 8 березня

Прикраси з бурштину

Неймовірно красиві прикраси з бурштину вже багато років користуються популярністю, цінуються і залишаються модним, стильним доповненням до вашого образу. Вироби з бурштину не тільки красиві, але ще і допоможуть позбутися від хвороб, знайти любов і щастя. А ще це чудовий подарунок, який не залишить байдужою жодну жінку.
 
Справжній рай дорогоцінних та унікальних виробів із сонячного каміння на вас чекає у магазині «Бурштинова копальня №1».
 
Тут ви знайдете: картини та ікони з бурштину, портрети, декоративні панно, колоритні художні полотна, копії старовинних ікон, картини ручної різьби по дереву з декоруванням бурштином, ювелірні прикраси, намисто, браслети, кільця, сережки, брошки та багато іншого.
 
 
 
 
Славиться «Бурштинова копальня №1» виробами ручної роботи, які вражають своєю унікальністю. Також у магазині можна зробити індивідуальне замовлення. Тут Вам допоможуть реалізувати усі свої ідеї, адже із дорогоцінним каменем працюють виключно професіонали.
Здивуйте своїх рідних жінок разом із «Бурштиновою копальнею №1»
 
Завітайте у «Бурштинову копальню №1» за адресою: м. Рівне , Проспект Миру, 15
Телефон: (097) 745-58-33, (095) 534-39-16, (0362) 40-01-88.

Ювелірні вироби
 
Завдяки героїні незабутньої Мерилін Монро, всім відомо, що діаманти - кращі друзі дівчат. І правда, ювелірні прикраси з дорогоцінними камінцями, а особливо прикраси з діамантами, завжди були для прекрасної половини людства одним з найбільш бажаних подарунків. Мало якій дівчині не сподобається подібний знак уваги. Проте, до вибору такого подарунку потрібно підходити серйозно. І в цьому вам допоможуть в Ювелірному Домі ZARINA.
 
 
Опинившись тут у вас просто розбігаються очі від блиску та різноманітності прикрас: вишукані сережки, красиві каблучки, неймовірні підвіски та браслети та ще багато іншого. Професійні консультанти допоможуть вам обрати прикрасу, яка точно сподобається вашій коханій чи матусі. Пам’ятайте, що прикраси потрібно обирати не лише за зовнішнім критерієм, а й за характером тої для кого призначений такий подарунок.
 
 
Сором'язливі дівчата потребують самовираження. Тому, для них варто обирати більш потаємні, глибокі й емоційні символи в прикрасах. Для романтичних натур підійде намисто, витончені браслети, чарівні кулончики. Дівчата драматичного складу характеру віддають перевагу дуже помітним прикрасам - великі камені, розкішний ювелірний дизайн, екстравагантне поєднання аксесуарів. Представниці помірної і спокійної вдачі вважають за краще носити прикраси в класичному стилі -  перевірені часом прикраси. Інтелектуальні скромниці орієнтуються на акуратні і стримані прикраси, виконані виключно з вишуканих натуральних каменів.
 
 
Дотримуючись загальносвітових трендів кастомізації та персоналізації, Ювелірний Дім ZARINA до Свята весни та жіночністі пропонує відвідувачу стати дизайнером власного унікального виробу. Придбавши будь яку ювелірну прикрасу на суму від 3000 грн ви зможете отримати в подарунок підвіс зі срібла та нанести на нього своє персональне гравіювання.

Завітайте в Ювелірний дім ZARINA та подаруйте казкові емоції своїм рідним.

Адреса: м. Рівне , вул. Макарова, 23 (ТРЦ «Екватор»)

 

Квіти
 
Міжнародний жіночий день – це свято, яке просто неможливо уявити без квітів. Красиво оформлений букет стане приємним сюрпризом для будь-якої жінки незалежно від віку та уподобань.
 
Проте, обрати квіти - завдання не з простих. Отже, відмінним подарунком сестрі, племінниці або донечці буде букет сезонних квітів, в яких будуть присутні нерозкриті бутони. До таких квітів можна віднести білі, рожеві або жовті тюльпани. Мамі, тітці і бабусі підійдуть букети з червоних троянд. Колезі, бізнес-леді або начальниці вибирайте букети світло-блакитних відтінків. Словом, букет повинен бути стриманим. Тоді ви покажете свою повагу і надійність. Взагалі можна дарувати темні тюльпани, гіацинти. Ну і нарешті, для коханої варто подарувати букет зібраний з різних квітів, каркасів і елементів.
 
 
 
А оригінальну та неймовірну композицію з квітів вам оформлять професійні флористи квіткового салону «Ідеал Флора». Великий вибір букетів, завжди свіжі квіти та індивідуальний підхід до кожного клієнта.
 
 
 
А до 8 березня на вас чекає приємний сюрприз – тюльпани за акційною ціною 12,99 грн. за штуку. Якщо ви бажаєте подарувати своїм рідним жінкам хороший настрій та частинку весни завітайте в квітковий салон «Ідеал Флора».
 
Завітайте за адресою: м. Рівне , вул. Кн. Острозького, 2Б
 
Сертифікат в салон краси
 
Подарунковий сертифікат в салон краси – це універсальний подарунок, який сподобається будь якій жінці та дівчині. Адже кожна з нас, незалежно від віку,  хоче виглядати бездоганно.
 
Погодьтеся, в ритмі і метушні міста важко виділити час для комплексного, спокійного догляду за собою. А такий подарунок  не просто зобов'язує, а й приносить справжнє задоволення. SPA-процедури покращують не тільки зовнішній вигляд, а й настрій та самопочуття.
 
Нова зачіска та SPA-процедури для волосся, нарощення вій та нігтева естетика, різні види масажу, професійна косметика та засоби для волосся – все це чекає на вас в салоні краси "Пенелопа". Завдяки подарунковому сертифікату дівчина сама обере процедуру, яка їй до вподоби.
 

Професійні майстри допоможуть вам виглядати красиво, стильно, і в цей же час розслабитися та просто насолоджуватися атмосферою. В салоні краси «Пенелопа» використовують лише якісні засоби та простерилізовані інструменти, тому що тут турбуються не лише про вашу красу, а й здоровя.
 
 
 
 
«Пенелопа» - пориньте в світ краси разом з нами!
 
Чекаємо вас за адресою: м. Рівне , вул. Струтинської, 2в (вул. Гайдамацька)
(068) 679-67-71
(095) 721-65-51
 
Смачна кава
 
Яка дівчина не мріє, щоб зранку її пробудив тонкий аромат кави у ліжко від коханого чоловіка? І який день підходить для цього краще, ніж 8 березня? Саме у це весняне свято, чоловіки просто зобов’язані виконувати бажання своїх прекрасних жінок, ну принаймі пригостити смачною кавою.
 
З молоком та без, міцна та ніжніша, з різноманітними смаками та методами заварювання – це все про каву. Смак цього ароматного напою вже давно покорив серця людей з усіх куточків світу: він дає приплив енергії, так необхідної для того, щоб бадьоро братися за справи нового дня. В Рівному є заклад, де готують саме таку каву – це Кав'ярня Wake Up.
 
 
В улюбленому уже для багатьох жителів нашого міста  «Wake Up», кожен знайде напій до смаку, адже готують його тут з любов’ю та теплом.
 
Чому варто завітати до Wake Up?
 
-           Тут працює ввічливий та привітний персонал, що подбає про кожного гостя та підбере напій згідно його уподобань.
-           Тут зранку вам допоможуть швидко прокинутись, під час обідньої перерви ви можете забігти на чашечку смачного напою з колегою або другом, а ввечері відпочити та розслабитися, поспілкуватися з друзями чи провести вечір з коханою людиною, чому сприяє ненав’язлива атмосфера кав’ярні.
 
 
-      Тут роблять найсмачніший латте з солоною карамеллю, яку варять самі. Тут є напій на смак, як сама весна - Пряне ванільне латте. І ще багато цікавих смаків, які варто спробувати і оцінити самому.
 
 
-         Тут розвивають кавову культуру і готують каву альтернативними методами заварювання: Аеропрес, Сифон, Пуровер, Дріп. А еспресо роблять на 100% арабіці, якість якої гарантують.
-    Тут подбали і про любителів чаю: широкий асортимент листового та фірмові чаї-пюре допоможуть впоратися організму з таким мінливим настроєм погоди.
 
"Wake Up" – даруємо настрій та тепло! Завітайте та переконайтеся самі!
 
Чекаємо вас за адресою: м.Рівне , проспект Миру, 9