Зовсім скоро День святого Валентина. Закохані пари будуть радувати свою другу половинку подарунками. Проте є речі, які категорично не можна дарувати своїм коханим, якщо ви не хочете розлучитися з ним незабаром. Які подарунки обіцяють сльози і розбите серце?

 Чому чоловікам не можна дарувати шкарпетки і шарфи? Чому жінкам краще не приймати в подарунок прикраси з перлами? Відповіді - в прикметах, які століттями наші предки передавали один одному. Що ще не можна дарувати своїй другій половинці на День святого Валентина?

Годинники. Як же хочеться порадувати свого чоловіка дорогими наручним годинником. Але повір'я говорять, що краще їх не дарувати. Вважається, що годинник принесе вашій парі сварку, розставання і сльози.

Гострі предмети. Ножі і вилки принесуть в будинок нещастя і сльози. Цей подарунок вашій парі ні до чого.

Шкарпетки. Улюблений подарунок - шкарпетки. Дешево і сердито - з одного боку. З іншого - досить небезпечний презент. Вважається, що шкарпетки в якості подарунка сприяють швидкому відходу з будинку чоловіка.

Носовичок. Як би не хотілося порадувати коханого носовою хустинкою з вишитими ініціалами - забудьте. Цей подарунок обіцяє сльози.

Книги. "Найкращий подарунок" за повір'ями приносить розставання. Тому книги можна дарувати друзям або колегам, але не другій половинці.

Перли. Багато хто думає, що прикраси з перлами дарувати - до сліз. Повір'я прийшло з Греції, де в давнину перли вважали сльозами німф. Так що вірити в нього чи ні - вирішувати вам.

В'язані речі. Якщо ви хотіли порадувати коханого в'язаним шарфиком або светром, не потрібно цього робити. Кажуть, що такий подарунок обіцяє зради і розставання. Але стосується ця прикмета тільки незаміжніх жінок.

Бурштин. Прикраси з бурштину обіцяють парі розлуку.

Ланцюжки. Сам подарунок нічого не принесе. Але якщо ланцюжок порветься, то це може спричинити розрив відносин.

Що подарувати на День Святого Валентина: ТОП-ідеальних подарунків

Як відсвяткувати День закоханих, щоб він запам’ятався надовго