Наразі поліцейські розшукують аферистів: двох жінок 30-40 років.

Вчора, 27 грудня, до будинку 80-річного пенсіонера, який живе сам, навідались дві жінки. Вони запропонували дідусю вилікувати всі його хвороби. На їхню пропозицію старенький погодився. 

Під час проведення "ритуалу" жінки попросили принести пенсіонера всі його гроші. Потерпілий з-під подушки дістав всі свої заощадження та поклав їх на стіл. 

Після чого одна з жінок підвела старенького до ікон, аби помолитись. Інша забрала всі гроші, які були замотані у хустину, та поклала замість них газету. 

Коли дві незнайомки залишили будинок пенсіонера, останній вирішив перевірити наявність грошей. Не виявивши купюр він відразу повідомив до поліції. 

У ході розслідування кримінального провадження за частиною 2 статті 190 ККУ (шахрайство) поліцейські розшукують двох жінок. 

На вигляд аферисткам 30-40 років, зріст приблизно 160-165 см, повної тілобудови, смугляві. Ймовірно зловмисниці пересувались на автомобілі "ВАЗ-2110" сірого кольору. 

Громадян, які володіють будь-якою інформацією про можливе місцеперебування цих осіб або їхнього транспортного засобу, поліція просить повідомити за номером "102".