Поки одні люди скаржаться - інші беруть і роблять. У Рівному чоловік оригінально облаштував звичайні прибудинкові клумби біля багатоповерхівки. Перетворив їх на плантації з мультяшними героями, які живуть серед квітів. Поряд облаштував українське село у мініатюрі. Рівнянин це робить з власної ініціативи і практично за власний кошт.

Двір рівненської дев'ятиповерхівки. На клумбах рядочком ростуть квіти. Нещодавно біля них висаджений мох. А з іншого боку відкривається зовсім інший вид. Дерев'яний паркан, на якому висять глиняні горщики, млин, колодязь і макети людей та звірів. Вже другий рік таким чином облаштовує свій двір Анатолій Марчук.

Ось тут я відпочиваю. Я приходжу після роботи, я тут всеодно як на дачі. Роблю все для людей, дітей, внуків. Внуки приїжджають.

Поряд з українським селом у мініатюрі, облаштована клумба з мультяшними героями. Тут всім відомі Маша і ведмідь та багато інших. Малеча не може пройти повз.

З того корча хочу зробити таке кубло, посадити туди пташок. А тут поставити п'ятачка.

Анатолій каже, майже всі компоненти для клумб, купує за власний кошт. Інколи допомагають сусіди - хто квітами, хто власними руками.

Тьотя Зоя мені давала тюльпани. Прекрасно, коли виходиш з будинку і бачиш цю красоту, як в інший світ попав.

Висаджує Анатолій Марчук також квіти. Допомагає у цьому дружина. Подружжя щоразу обговорює як краще облаштувати майбутні клумби.

Зробимо алею гарну, тут посадимо червоні квіти, далі сині з червоними скомбінуємо, а між ними буде мох.

Анатолій Марчук разом з дружиною два роки поспіль вигравали міський конкурс по найкращому благоустрою двору. Їм подарували лавку, а останнього разу обіцяли вуличне освітлення. Даний подарунок родина ще чекає. Водночас вже мають певні плани, як ще осучаснити звичайний міський двір. 

Читайте також: рівненських дітлахів запрошують до телекраїни на День захисту дітей

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber