Пожежа трапилася у селі Великі Телковичі Володимирецького району.

Ще 22 грудня вночі до Служби порятунку області надійшло повідомлення про те, що у Володимирецькому районі сталася пожежа.

До населеного пункту Великі Телковичі направили рятувальники із райцентру. 

До приїзду рятувальників до гасіння пожежі долучилися місцеві жителі, які за допомогою мотопомпи забезпечили подачу води.

Враховуючи те, що житловий будинок був дерев'яний, вогонь швидко охопив весь будинок.

Гасили полум'я до 8 ранку. Однак вогонь повністю знищив весь будинок та майно в ньому.


Відомо, що пожежу вночі виявила дружина власника, яка й стала будити чоловіка та дітей, щоб рятуватися. Родині довелося із будинку вибиратися через вікно.

Жінка з двома дітьми відразу вибралися на зовні, а семирічна дівчинка в паніці побігла до дверей, де був вихід, де в коридорі загубилася в густому диму. Батько відразу побіг її шукати, і поки рятував її з палаючого будинку, отримав тяжкі опіки. Сама дитина теж отримала опіки проте на щастя легкі.

Лікар з місцевої амбулаторії надав їм першу медичну допомогу. У Володимирецькій центральній районній лікарні, куди госпіталізували потерпілих поставили діагноз: у 35-річного батька – термічні опіки спини, голови, верхніх і нижніх кінцівок та тулуба, загальна площа опіків 50 %, стан тяжкий. А у дівчинки – термічні опіки легкого ступеню ураження обох колін і передпліч. Наразі вирішується питання щодо транспортування чоловіка в обласну лікарню. Про це інформує Арт-медіа Полісся.