Тучинський військовий полігон знову шумить. Адже саме там, практикуються артилеристи. Чимало чоловіків, які раніше воювали на Сході країни, покращують свої навички поводження і стрільби у відповідних установках. Військовослужбовці відпрацьовували ураження ворога на броньованій техніці та з укриттям. Більше про це, далі.

На Рівне нському військовому полігоні, військовослужбовці практикуються у бойовій стрільбі на самохідній артилерійській установці 2С1. Або ж як в народі її називають - «Гвоздика», калібром 122 міліметри.

Для відпрацювання такого завдання із старшого штабу передають координати командиру дивізіону. Останній ж усім бойовим машинам, після цього вони стріляють.

Дивіться також: Готують та прибирають. У Рівному соцпрацівники допомагають самотнім людям (ВІДЕО) 

В одній із цих машин наводив ціль сержант Максим Шевчук. Чоловік каже, з такою установкою працює не вперше, адже воював на Сході країни.

В той же час, на лівому фланзі проти танкісти відпрацьовували ураження броньованої техніки із МТ-12. Яка також відома на прізвисько "Рапіра". Гармата якої має 100 міліметровий калібр.

Хоч ця зброя і заборонена Мінськими угодами на Сході країни, однак, бійці тренуються, аби не втратити навички поводження із цією артилерійською зброєю.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber