Рівнянка Вікторія Якубчик пожертвувала півметра свого волосся, аби виготовити перуку для онкохворої дівчинки, яка проходить курс хіміотерапії. Жінка порахувала, відрощувати нове волосся буде не менше 4 років. Своїм прикладом вона мотивує інших рівнянок робити добрі справи. Поспілкувались із благодійницею вдалося нашій Людмила Слободенюк.

У цій перукарні Вікторії Якубчик обрізали косу довжиною у півметра. Таке волосся у неї з радістю купили б як мінімум за 4 тисячі гривень. Однак цього жінка не зробила. Надіслала волосся до Львова, де виготовлять з нього перуку для онкохворої дівчинки, яка проходить курс хіміотерапії. Каже, розуміє, як важливо дівчаткам мати волосся. Тому щиро поділилась своїм.

Читайте ще: Гліб із Костополя потребує допомоги небайдужих

Перукар, який обрізав волосся Вікторії, каже робить це вже не вперше. Дівчата часто йдуть на такі зміни. Проте з дещо інших причин. А от клієнтка, яка дарує волосся з такою благородною метою у його кріслі вперше.

Як важко переживають втрату волосся дівчатка під час курсів хіміотерапії неодноразово бачила Мар’яна Рева. Волонтерам їх фонду часто доводиться підтримувати дівчат в таких ситуаціях. Каже втрата волосся для них іноді страшніша за сам рак.

Для того, щоб відновити втрачене волосся, Вікторії потрібно 4 роки. Але це абсолютно її не лякає, знаючи, що воно може комусь допомогти.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber