Рівнянка - культуристка виборола бронзу на Чемпіонаті Європи з бодібілдингу. Марина Мельченко нещодавно повернулась з Іспанії. В категорії "фізік" вона посіла третє місце на континентальній першості. Спортсменка задоволена своїм результатом.

Саме так Марина Мельченко нещодавно показувала м'язи на Чемпіонаті Європи з бодібілдингу. Україну там представляли 50 спортсменів. На змаганнях вони вибороли друге загальнокомандне місце. З Рівне нщини серед жінок була лише Марина. Додому вона привезла бронзу.

Готувалась дуже важко, тому що маленька дитина, вона вимагає багато уваги, турботи. Хвора мама. Я сама до останнього не вірила, що справлюсь і підготуюсь. Але не хочеться втрачати свій час бо він проходить. Ти відчуваєш, що можеш показати максимально хорошу форму, а життєві обставини проти тебе, але я справилась.

Марина займається спортом більше 15 років. Починала з фітнесу, з часом перейшла на боді - фітнес, а зараз займається жіночим класичним бодібілдингом.

Спортсменка дотримується певного режиму, а саме збалансованого, дієтичного харчування, не має шкідливих звичок і звісно спорт - щодня.

Читайте також: рівненські каратисти привезли медалі з Чемпіонату України (ФОТО)

За тренуванням Марини у спортзалі спостерігають чоловіки. Не можуть відвести очей від тендітної, але водночас сильної жінки.

Президент федерації бодібілдингу у Рівне нській області Валерій Ніколайчук і водночас чоловік Марини, результатом дружини пишається. Каже, на Рівне нщині цей вид спорту лише розвивається.

Наразі Марина Мельченко готується до Чемпіонату світу. Він пройде у кінці року у Чехії. Рівне нська культуристка певна, що покаже достойний результат. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber