фото ілюстративне
На думку чоловіка це допоможе вирішити питання із нетверезими водіями в обласному центрі.

Дупак Валентин Германович зареєстрував петицію на сайті міської ради із проханнями купити евакуатори.

Не є новиною, що резонансні ДТП за участю водіїв, що знаходились у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння почастішали на теренах Рівного та області. У результаті даних подій гине багато людей.

На сьогодні вже є наявний механізм, який дієво унеможливить подальший рух пиятика - затримка і евакуація транспортного засобу можливого правопорушника, - написав рівнянин у петиції. 

У зв'язку із зазначенням керівництвом патрульної поліції Рівне нської області щодо неможливості виконання вимог ст. 265-2 КУпАП (Тимчасове затримання транспортних засобів працівниками уповноважених підрозділів Національної поліції) через відсутність автоевакуаторів,.

Читайте ще: у Рівному просять "розумну зупинку" на майдані Незалежності

Валентин Дупак у петиції просить: 

  • розглянути питання щодо можливої закупівлі за кошт міського бюджету автоевакуаторів у кількості не меньше 3 (трьох) одиниць або підписання відповідних договорів із власниками подібної спецтехніки для обслуговування вищезазначених потреб;
  • винести на сесію Рівне нської міської ради питання щодо негайного створення відповідного бюджету "утримання спеціалізованої автотехніки для евакуації транспортних засобів".

Голосування за петицію триватиме до 28 квітня. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber