У Рівному презентували календар та гру про історію міста. Фотографії та пам'ятки Рівного тепер відображенні на папері та настільній грі. Такі роботи створила місцева громадська організація. Вони не продаються. Їх будуть роздавати рівнянам безкоштовно. До слова, настільні ігри потраплать у школи та навчальні заклади нашого місто. Більше про це, далі.

"Зникле місто" і "полікультурне Рівне ". Саме так називаються дві цікаві новинки презентовані громадською організацією "Мнемоніка". А саме настінний календар та настільна гра. У цих роботах можна побачити наше місто у міжвоєнний період. Захід скликав чимало рівнян, які цікавляться історією нашого міста.

Більшість фотографій, які зображені на календарі, знайдені в інтернеті. Однак, є й ексклюзивні, якими поділилися старожили Рівного.

Одним із розробників та ілюстратором настільної гри була 13-ти річна рівнянка. Аби намалювати усе, витратила більше двох місяців.

Примірників календаря є - 500, настільної гри - 300. Ця продукція не продається, усе роздають. До слова, настільну гру, також розвозитимуть по школах та навчальних центрах.

Чоловік додає, найближчим часом ця громадська організація планує презентувати фільм про старе місто Рівне .

Читайте ще: 

Відомо, де освячуватимуть воду у Рівному, 19 січня