Фото ілюстративне
Мовляв, стаціонарний телефон не працює довгий час. Заявки щодо даної проблеми приймають у Києві. Натомість у Рівному годують обіцянками і з дня у день проблему вирішать лише на словах. У подібній ситуації опинилась одна рівненська родина. Що у них сталось та що пояснюють в Укртелекомі, дивіться далі.

Родина Веремчуків користується стаціонарним телефон давно. У лютому Укртелеком повідомив їх листом, що у них зміниться номер.

Від дати зміни, номер телефону не працює. Анатолій Веремчук зателефонував на гарячу лінію оператора зв'язку у Київ.

Замість 12 годин ось вже майже 10 днів телефон мовчить. Для родини це серйозні незручності.

Читайте ще: рівненські рятувальники влаштували сонячним діткам свято (ФОТО/ВІДЕО)

Хто винен і коли запрацює телефон у Веремчуків - вирішили дізнатись у відділі прийому абонентів Укртелекому. Відвідувачів багато, диспетчери обслуговують клієнтів. Всі питання, мовляв, до керівництва. Очолює Рівне нську філію Укртелекому Тарас Вторак. Він не на камеру повідомив, що коментувати ситуацію неуповноважений. Звернулись у столичну прес -службу. Тут проблему Веремчуків прокоментували так.

Людмила Веремчук каже, контакти їхні в Укртелекому були. Після втручання телебачення, майстри оператора зв'язку - заявників знайшли, провели відповідні роботи і телефон у квартирі запрацював.

В прес-службі пояснють, час усунення проблеми залежить від її причини. Ситуації бувають різні. Абонентів просять ставитись до цього з розумінням.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber