Рівненський "Верес" знову програв у Млинові. У стартовому матчі весняної частини сезону народний клуб вдома поступився "Черкащині-Академії" і завершив друге коло чемпіонату на шостій позиції. Про поразку рівнян далі у сюжеті.

Перший навесні офіційний поєдинок "Верес" був змушений провести перед порожніми трибунами стадіону "Колос". Причина - штраф КДК ФФУ за поведінку уболівальників під час домашнього матчу про "Чайки" восени минулого року. Тоді один з глядачів вибіг на поле і застосував фізичну силу до бокового судді. Керівництво клубу таке рішення КДК не оскаржувало. Тому сьогодні десятки вболівальників "червоно-чорних" уболівали з-за паркану стадіону "Колос" у Млинові. Вже на третій хвилині гри вони стали свідками того як гравець "Вереса" перед власними воротами притримав за футболку нападника гостей. Той впав, а арбітр призначив пенальті. На щастя удар з позначки Максим Бабійчук впевнено парирував.

Господарі миттєво відповіли класним ударом Олега Маїка зі штрафного. Цього разу вже голкіпер гостей зіграв на висоті, витягнувши м'яча з-під поперечини. Ще за декілька хвилин ударом в дотик з лінії штрафного майданчика бив Антон Яременко. "Черкащину-Академію" врятувала стійка воріт. На цьому, власне, небезпечні моменти у першому таймі гри вичерпалися. До перерви команди багато боролися і мало створювали. У другому таймі Команда Олега Шандрука володіла ініціативою і почала тиснути на ворота суперника. Але у цю ж мить - пропустила у власні. Ніким не прикритий гравець "Черкащини Академії" Олександр Медведь зумів пробити з лінії штрафного майданчика. Максим Бабійчук виявився до цього неготовим - 0:1.

Дивіться також: "Кардинал Рівне " зазнав поразки в Івано-Франківську (ВІДЕО)

Далі гості зіграли від оборони, майстерно підставляючись під дрібні фоли рівнян, які почали поспішати. І зрештою, "Черкащина-Академія" зуміла зберегти вигідний для себе результат.

Головний тренер "Вереса" Олег Шандрук грою свої підопічних залшився незадоволений. Каже, команда не награла на перемогу.

Через непотрапляння до топ-п'ятірки у третьому колі рівняни проведуть чотири домашніх поєдинки і п'ять виїзних. Третє коло чемпіонату Групи "А" Другої ліги рівненський "Верес" розпочне у Калуші матчем проти однойменного клубу. Базова дата проведення цього поєдинку - 13-те квітня.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber