Гра відбулася в Тернополі 25 квітня.

Дебют гри краще провели господарі поля. А щойно рівняни вирівняли гру - як пропустили у власні ворота. Олександр Дударенко на лівому фланзі у боротьбі з Олексієм Литовченком віддав пас через всю свою половину поля назад на Ігоря Фіяла. Нападник "Ниви" з гри після цього не виключився, пришвидшився запресингував голкіпера "Вереса" і врешті підгадав момент для того, аби проштовхнути м'яча у ворота - 1:0.

На куражі тернополяни продовжили атакувати і до перерви команді Олега Шандрука на полі міського стадіону у Тернополі довелося несолодко. Втім, рівняни зуміли втримати мінімальний рахунок. А на другий тайм вийшов вже зовсім інший "Верес". І буквально за десять хвилин "червоно-чорні" перевернули гру "з голови на ноги".

Читайте ще: рівненські каратисти привезли медалі Міжнародного Кубку

Спершу Михайло Шестаков, який після перерви перейшов з флангу на вістря атаки, був першим на добиванні після удару партнера та невдалої гри Максима Механіва. Це сьомий гол Михайла Шестакова у сезоні. А згодом арбітр з Івано-Франківська Анастасія Романюк призначила пенальті у ворота господарів. Одинадцятиметровий удар чітко реалізував Борис Орловський - 1:2!

Єдиним прикрим епізодом матчу стала жовта картка Валерія Кучерова. Тепер хавбек пропустить наступний домашній матч проти "Чайки". До слова, найближча гра для рівнян стане також дуже непростою. Навесні цього року "Чайка" здобула три перемогу у чотирьох матчах, обігравши "Минай", вінницьку "Ниву" та "Калуш".

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber