Традиційна щорічна зустріч керівництва Народного клубу із вболівальниками відбулася в обласному центрі.

 Участь у зустрічі взяли президент НК "Верес" Олексій Хахльов, віце-президент клубу Андрій Біланчук, комерційний директор Ірина Теслюк, головний тренер команди Олег Шандрук та капітан команди Борис Орловський. Відвідали зустріч і декілька десятків уболівальників.

Питання №1 - фінансовий звіт за першу частину сезону 2018-2019:

ДОХОДИ:

Відомо також й те, що у першій частині сезону "Верес" не використав жодної копійки бюджетних грошей.  Партнерами команди є компанія AutoPlus, компанія Ioljka та компанія "Фіалка".

Питання №2 - реконструкція стадіону "Авангард":

Стадіон у Рівному потрібен. Через постійні перемовини із депутатами, очільником ФФУ та головою бюджетного комітету Верховної ради є надії, що 2019-й рік обіцяє стати фундаментальним.

Питання №3 - зимові збори та комплектація команди:

- Зараз усі футболісти у відпустці. Вони мають домашнє завдання і повинні повернутися до Рівного у приблизно одноковому функціональному стані. Перший тренувальний збір розпочнеться 28-го січня, - сказав головний тренер команди Олег Шандрук. - На першому зборі працюватимемо над фізичною підготовкою. Це спортзал та крос. Загалом зборів буде три. Третій точно проведемо в Ужгороді. Щодо другого - то зараз триваються перемовини. Імовірно, зіграємо на турнірі в Івано-Франківську.

Читайте ще:

Рівне нський "Верес" відновить тренування в кінці січня
Рівне нський "Кардинал" зіграв внічию із "Епіцентром"