Рівненський "Верес" перемогою завершив останній матч сезону у 2-ій лізі. Жертвою рівнян став на той момент лідер групи "А" "Черкащина Академія". Як "Верес" у першу лігу черкащан не пустив далі у сюжеті.

На заключну гру чемпіонату України у групі "А" другої ліги рівненський "Верес" виходив вже не маючи турнірної мотивації. Команда посідала 5-те місце і вже вище стрибнути не могла навіть у випадку перемоги. Кардинально інша ситуація з мотивацією була у "Черкащини Академія". Команда приїхала до Млинова в якості лідера чемпіонату України у другій лізі. І навіть нічия гарантувала команді з Черкаської області вихід до першої ліги. У паралельному матчі Ужгородський "Минай", який також претендував на підвищення у класі мусив перегравати тернопільську "Ниву" і сподіватись не перемогу рівнян. "Верес" матч розпочав активно. Іноді футболісти "Черкащини Академія" по декілька хвилин не могли перейти центр поля. Проте небезпечні моменти виникали дуже рідко. І лише у доданий до першог тайму час Антон Євдокимов після подачі кутового випередивши суперників на ближній стійці головою переправив мяч у сітку воріт.

Читайте також: у Рівному відбувся Міжнародний турнір з нагоди 60-річчя спідвею (ФОТО)

У другому таймі гості заграли значно активніше. Можливо вплинула і інформація з Тернополя де "Минай" після першого тайму перегравав "Ниву". Серія замін наставника "Черкащини Академії" значно освіжила гру гостей. Один з тих хто з'явився по ходу гри Андрій Сторчоус після затяжної атаки зумів переправити м'яч у сітку рівнян. 1:1. Проте рівняни продемонстрували характер і за 10 хвилин до закінчення зустрічі Іван Гребенюк з близької відстані переграв голкіпера гостей і приніс "Вересу" перемогу з рахунком 2:1. Вже після закінчення зустрічі численні вболівальники які підтримували команду впродовж сезону подякували футболістам за гру і зробили спільне фото.

"Минай" перемігши у паралельному матчі тернопільську "Ниву" таким чином напряму вийшов до першої ліги. На "Черкащину Академію" чекають перехідні матчі за право підвищитись у класі з запорізьким "Металургом", адже саме ця команда посіла друге місце у групі "Б" другої ліги.

Після цієї гри команда "Верес" пішла в офіційну відпустку, яка триватиме три тижні. А потім усі знову зберуться аби готуватися до нового сезону, який стартуватиме 20 липня.  

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber