Третій тренувальний збір в процесі підготовки до старту весняної частини сезону рівненський "Верес" знову проведе в Івано-Франківську.

Нагадаємо, саме там команда Олега Шандрука тиждень тому стала тріумфатором розіграшу "Кубка міського голови".

Розпочнуть третій тренувальний збір "червоно-чорні" 5-го березня.

На третьому зборі рівняни зроблять акцент на тактичній і техніко-тактичній роботі. А також - планують провести три контрольні матчі. Усі три - на полі зі штучним покриттям "Хет-трик Арена".

Читайте також: Жіноча команда БК "Рівне " програла чемпіону України

Про результати другого тренувального збору, а також завдання на третій - розповів головний тренер команди Олег Шандрук: 

"Висновки, які ми зробили за підсумком другого тренувального збору - очікувані. Команда пройшла запланований етап підготовки, повністю виконала запланований об'єм роботи. Так, ми ще не на сто відсотків готові. Але той проміжний рівень готовності, який команда демонструє зараз - влаштовує тренерський штаб. Ще є над чим працювати, є позиції, які хотілося б посилити. Тому продовжуватимемо вести селекційну роботу. На третьому зборі у нашому розпорядженні знову буде повноцінне поле зі штучним покриттям. Ми виконали якісну роботу на другому зборі. Тепер зробимо акцент і на тактичних заняттях. Будемо чергувати тактичні тренування з техніко-тактичними. Також плануємо зіграти три спаринги. Суперниками стануть чернівецька "Буковина" та тернопільська "Нива". Для третього спаринг-матчу суперника ще шукаємо."

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber