Рівненський "Верес" з поразки стартував на товариському турнірі "Кубок міського голови Івано-Франківська".

Команда Олега Шандрука поступилася господарям змагань, пропустивши вирішальний гол у компенсований до основного час.

- Очікував, що гра після тривалої відпустки буде важкою. Це наша перша гра за три місяці. Є проблеми. Ми фізично не готові. В нас було декілька новачків. Дехто дуже розчарував. Двом із них ми вже подякували. Це теж далося взнаки. Бо якщо гравець випадає з перших хвилин матчу - команді теж непросто перебудовуватися. Але є і позитивні моменти. Те, чого я вимагав - хлопці виконали. Особливо наша лінія захисту. Була необхідна щільність між лініями. Це тільки початок. Потрібно запастися терпінням і працювати, - прокоментував цю гру головний тренер Олег ШАНДРУК.

У паралельному матчі групи "Б" "Кубка міського голови Івано-Франківська" чернівецька "Буковина" обіграла івано-франківську "Ніку" - 4:0. Саме з "Буковиною" "Верес" зіграв у другому турі змагань вчора, 17 лютого. Однак гра для рівненських футболістів завершилася черговою поразкою. 

Ведучи в рахунку з перевагою у два голи, рівняни втратили перемогу над чернівчанами. А разом із тим - і шанси поборотися за перемогу у "Кубку міського голови Івано-Франківська".

В інформаційні службі НК "Верес" повідомили, що заключний матч групового етапу змагань пройде у вівторок, 19 лютого, проти івано-франківської "Ніки". Початок гри о 15:45.

Читайте також: 

Рівне нський "Верес" весною гратиме за щільнішим графіком

Футбол у Рівному відкладуть через Президента