Рівненський "Верес" перервав свою п'ятиматчеву безпрограшну серію у чемпіонаті України серед команд Другої ліги. Перемагаючи по ходу матчу з "Минаєм", рівняни поступилися - 1:2.

До звітного поєдинку "Верес" підійшов із п'ятьма поспіль матчами без поразок. А чергова перемога дозволила б рівнянам обійти суперника у турнірній таблиці. Команда Олега Шандрука вдало увійшла у гру і забила першою. Ярослав Рафальський вдало вибрав позицію і замкнув передачу від кутового прапорця - 1:0.

На куражі рівняни мали забивати знову. Наприкінці тайму стійка воріт врятувала гостей від другого пропущеного м'яча. Господарі продовжували тиснути але захопившись атаками, пропустили гол у роздягальню. Кутовий біля воріт "Миная" обернувся швидкою контратакою гостей. Найкращий бомбардир Групи "А" у другій лізі Роберт Гегедош втік лівим флангом і з гострого кута зумів пробити повз голкіпера - 1:1.

Дивіться такожРівне нський "Кардинал" поділив очки з київським "ХІТом" (ВІДЕО)

Щойно поновилася гра після перерви, як екс-гравець "Вереса" Вадим Страшкевич класною передачею вивів Роберта Гегедоша на побачення з Ігорем Фіялом і вперед у рахунку вийшли вже закарпатці. Знову переламати хід поєдинку рівняни вже не зуміли.

У підсумку "Верес" перервав свою п'ятиматчеву безпрограшну серію. За три тури до фінішу чемпіонату відставання рівнян від першої у турнірній таблиці "Черкащини-Академії" складає вже сім очок.

Наступну гру рівняни знову проведуть у Млинові. Суперником "Вереса" буде Хмельницьке "Поділля". Матч відбудеться в середу початок о 18 00. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber