Рівненський "Кардинал" зазнав однієї з найбільших домашніх поразок у своїй історії. На паркеті ДЮСШ 4 підопічні Станіслава Гончаренка програли з рахунком 0:7 чемпіону України херсонському "Продексіму". Хоча починали рівняни дуже добре. Про розгром "Кардиналу" далі.

Агресія і боротьба на кожному клаптику майданчика. За кожен м’яч. “Кардинал-Рівне ” у прекрасному настрої розпочав гру проти діючого чемпіона. Упродовж стартової десятихвилинки гри рівняни втратили одразу декілька хороших нагод повести в рахунку. Вихід тет-а-тет не реалізував Сергій Кравчук. Потім свою дуель голкіперу програв Володимир Поночовний. Прекрасні моменти змарнували Мануйленко і Басич. А потім свій шанс реалізували гості. Андрій Ардашніков на власній половині майданчика втратив мяч. А гравець гостей Микола Білоцерківець пробив ідеально – 0:1.

Читайте ще: рівненські регбісти привезли золото із Білорусі

За десять секунд рівняни пропустили знову. Петро Шотурма через увесь майданчик знайшов пасом Михайла Зварича, який у дотик переграв Ярослава Морикишку – 0:2. Наприкінці тайму Віктор Кравцов програв боротьбу Максиму Бессалову і відверто фолив проти того. Вирок арбітрів – пряма червона картка. “Продесім” одразу реалізував чисельну більшість – 0:3. Навіть натяг на інтригу на старті другого тайму убив Михайло Волянюк, оформивши дубль. Після цього Михайло Зварич та двічі Клаудіньо упродовж двох хвилин лише підкреслили перевагу херсонців. 0:7 розгромна поразка рівнян у рідних стінах.

В перерві я сказав своїм підопічним що на паркеті дві команди, які мають різні завдання. Одна команда грає аби боротися за чемпіонство інша грає тому що їй нема чого вже втрачати. Тому нам на початку важко було. Ми не змогли увійти в гру з гарним настроєм. Крім того в нас на початку було бажання забити швидкий мяч, а оскільки це не вдавалося ми нервували і дуже поспішали. Але потім ми змогли настроїтись потрапити в гру і в нас все вийшло, - розповів головний тренер "Продексім" Херсон

Головний тренер "Кардиналу" Станіслав Гончаренко після матчу пожалівся на травми основних гравців команди. Каже ледь не половина виконавців через різні ушкодження до гри фактично не тренувалися.

Наступну гру рівняни проведуть у Львові 26 квітня. Суперником "Кардиналу" буде львівська "Енергія" 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber