Рівненський "Кардинал" програв чемпіону. І вдруге у нинішньому чемпіонаті пропустив п’ять м’ячів від херсонського "Продексіма". Після цієї поразки безвиграшна серія рівнян в Екстра-лізі сягнула п’яти матчів поспіль. А з врахуванням поєдинків Кубка ліги та Кубка України – семи поспіль. Про невдалий матч для нашої команди далі у сюжеті.

З перших секунд гри гості увімкнули максимальний пресинг і дуже швидко повели в рахунку. Після пропущеного голу “Кардиналу” знадобився час, аби повернутися у гру. А гравці "Продексіму" мали ще декілька нагод аби збільшити перевагу. Проте це свого роду зіграло злий жарт з командою гостей. Вона володіючи перевагою несподівано пропустила. Максим Мануйленко діагональним пасом вивів на удар Віктора Кравцова. Той пробив у дотик, але надто слабко. Втім, голкіпер "Продексіма" не складний м’яч парирував перед собою і дозволив Кравцову з другої спроби вирівняти цифри на табло.

Щойно розпочався другий тайм, як переповнений зал ДЮСШ-4 знову вибухнув оваціями. Володимир Поночовний “обікрав” Роніньо та Ланка і віддав під удар Салтанову. Ігор пробив без шансів для Савенка – 2:1. На гол рівнянам знадобилося 14 секунд.Після цього вже рівняни перехопили ігрову ініціативу. І впевнено вели гру упродовж наступних п’яти хвилин. Аж поки Микола Білоцерківець, отримавши м’яча спиною до воріт, не виграв силову боротьбу в Олександра Басича, розвернувся і точно пробив повз нашого голкіпера.

Після цього рівняни попливли. І пропустили ще тричі. Кінцевий рахунок на табло 2:5 на користь херсонського "Продексіму".

Головний тренер рівнян Станіслав Гончаренко вибачився за результат та гру своїх підопічних перед вболівальниками. Каже працюватимуть для того аби порадувати рівненських глядачів у наступних поєдинках.

Наступну гру рівняни проведуть у Києві проти місцевого "Хіта". Ця гра відбудеться у рамках Кубку України. 

Читайте також:

Команди Збройних Сил України та Великої Британії зустрілися на футбольному полі