Рівненський "Кардинал” звів унічию другий поспіль матч у чемпіонаті футзальної Екстра-ліги. Після виїзної нічиєї у Львові рівняни зіграли внічию у домашньому поєдинку проти “ХІТа”.

До Рівного “ХІТ” приїхав після трьох поспіль матчів без перемог. Кияни поступилися “Урагану” і “Продексіму”, а також звели внічию попередню гру проти “Енергії”. Крім того, через травми столична команда не дорахувалася цілого ряду виконавців. Дискваліфікацію також відбував головний тренер команди Дмитро Шувалов. За поєдинком він спостерігав з трибуни. “Кардинал-Рівне ” вже звик грати без травмованих Павла Концеби та Олександра Сіріцького. До кінця сезону через травму також вже не зіграє найкращий бомбардир команди Ігор Салтанов. Навіть за таких серйозних втрат у складах обох команд – звітний поєдинок вийшов доволі видовищним. Суперники відповідали ударом на удар.

Читайте такожРівне нський "Верес" стане акціонерним товариством з новим президентом?

У другому таймі гості цілком заслужено мали би залишитися у чисельній меншості. Арбітри пожаліли Олександра Корнійчука, який за відвертий зрив атаки суперника мав би отримати повторне попередження. Заключні дві з половиною хвилини зустрічі гості провели з п’ятим польовим на майданчику. Втім, втілити чисельну перевагу у гол не зуміли.

Київський "ХІТ” не виграв вже четвертий матч поспіль. А “Кардинал” вдруге поспіль зіграв унічию.

Наступний матч рівненський "Кардинал" проведе 18 травня. У рідних стінах прийматиме Івано-Франківський "Ураган". 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber