Рівненський "Кардинал" продовжив безвиграшну серію. Підопічні Станіслава Гончаренка не виграють вже чотири поєдинки поспіль. Цього разу у рідних стінах рівняни у драматичному поєдинку зіграли в нічию з одеським Епіцентр К Авангард. Про перепетії поєдинку далі у сюжеті.

Розпочалася гра для господарів – краще нікуди. Вже на четвертій хвилині Володимир Поночовний відгукнувся на флангову передачу обіграв голдкіпера гостей і точно пробив з гострого кута – 1:0. Після цього декілька моментів створили гості. Проте реалізувати їх не вдалося завдяки чудовій грі нашого голкіпера Юрія Свинарчука. Атакуючий запал гостей рівнянам вдалося погасити завдяки другому голу. Роман Горпинич кинув у прорив правив флангом Максима Мануйленка. Той пробив, але на місці був воротар. Першим на підборі зіграв Сергій Кравчук. Він виконав передачу на вільного Віктора Кравцова, який зробив рахунок – 2:0.

Крапку у першому таймі поставив знову ж таки Віктор Кравцов. Він на замасі прибрав Дмитра Дрозда і невідпорно пробив – 3:0. Єдиним негативним для нашої команди епізодом до перерви стала травма Юрія Свинарчука. У боротьбі з Русланом Остапчуком голкіпер отримав удар у голову. Перший тайм Юрій Свинарчук дограв. Втім у перерві голкіпера зі струсом мозку госпіталізували до лікарні. Проблеми у рівнян розпочалися на екваторі другого тайму, коли Дмитро Дрозд один мяч вілквитав. Запал одеситів мало б погасити вилучення Євгена Свиридова і гол, який “Кардинал-Рівне ” забив у чисельній більшості. Завдяки індивідуальній техніці Володимира Поночовного – 4:1

Після цього гості пішли вперед з п’ятим польовим. А рівняни, замість, добивати суперника – притислися до власних воріт. У підсумку, упродовж двох хвилин Руслан Остапчук та Олексій Бондаренко – повернули матчу інтригу. А за сім секунд до сирени – Руслан Остапчук шокував рівненських уболівальників. Нічия – 4:4.

Головний тренер "Кардиналу" грою своїх підопічних залишився незадоволеним. Каже він десь передбачав що почнеться ігровий спад проте не думав що він буде таким болючим.

Наступну гру рівняни проведуть вже наступного року 12 січня у Івано-Франківську. Там вони зіграють проти місцевого "Урагану".