Рівненські гімнасти знову мають історичне досягнення. Вперше за увесь час наші спортсменки завоювали медалі Чемпіонату України.

У Києві фінішувала командна першість України з художньої гімнастики. За підсумками змагань спортсменки СК "Золота осінь" та двоє представниць ПДМ двічі зуміли піднятися на п'єдестал. Команда КМС здобула срібні медалі, а Майстри спорту здобули бронзу.

- Це перші медалі такого рівня здобули представниці Рівне нщини. Це результат кропіткої праці впродовж останніх сезонів. З кожним роком ми покращували показники і тепер маємо такий підсумок. Дуже дякую дівчатам та всьому тренерському складу СК "Золота осінь", - прокоментувала керівник СК "Золота осінь" Марина Болба.

Варто зазначити, що фактично за 10 днів до змагань травмувалася капітан команди Майстрів спорту Анастасія Охмак і на допомогу команді прийшли Адель Костюк та Анастасія Онищук. За надзвичайно короткий термік дівчата зуміли відточити майстерність та здобути омріяні медалі. Сама ж Анастасія Охмак підтримувала колег безпосередньо на турнірі власною присутністю.

І вже сьогодні, 20 червня у Рівному стартує фактично підготовка до наступного сезону масштабними тренувальними зборами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-нападник "Вереса" рівненчанин Михайло Сергійчук гратиме у Латвії

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber