За участі Дубенської місцевої прокуратури Дубенський міськрайонний суд притягнув до адміністративної відповідальності майстра лісу за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Правоохоронці з'ясували, що чоловік, який працював на посаді старшого майстра лісу одного з лісництв, зобов’язаний був своєчасно подати декларацію особи, яка є уповноваженою на виконання функцій держави чи місцевого самоврядування.

Проте чоловік не спромігся вчасно впоратися із завданням, чим вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією.

Читайте також: На Рівне нщині зупинили машину, набиту бурштином (ФОТО) 

У судовому засіданні порушник частково визнав свою вину, пояснюючи, що терміни він порушив ненавмисно, через збої в роботі сайту НАЗК, а також через те, що колеги невірно його поінформували про порядок та терміни внесення декларацій.

При ухваленні рішення у справі суддя не виявив обставин, які б пом’якшували чи обтяжували відповідальність чоловіка та визнав останнього винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП, призначивши йому покарання у виді штрафу в розмірі 850 гривень.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber