Хоч у зв'язку із карантином по всій Україні заборонено масові заходи, активні жителі Клеванської ОТГ з 23 по 26 червня вирішили провести тематичні онлайн-посиденьки "Катайся. Читай. Фотографуй". Вони будуть цікаві всім, хто займається саморозвитком та веде активний спосіб життя.

Під час зустрічей Ви можете отримати поради, як створювати красиві світлини, привести до презентабельного вигляду свою сторінку у соціальних мереж та нарешті почати вести блог. Тим, кому більше подобається читати, аніж писати, запропонована трансляцію на книжкову тему "Ділюся прочитаним". Для любителів активного способу життя буде цікаво переглянути онлайн-зустріч #ВсеБудеВелосипедно, де можна отримати поради від веломайстра та спортсмена, а також дізнатися як готуватися у далекі подорожі велосипедом та які цікаві місця відвідати на Рівне нщині .

Прямі ефіри та їх записи можна побачити на офіційній сторінці "Центр ініціатив "Віадук". Кожен охочий може переглянути трансляції та у коментарях поставити питання щодо теми, яка буде розкриватися під тієї чи іншої онлайн-зустрічі.

Графік прямих ефірів:
23 червня
Фототематика та про ведення сторінок у соціальних мережах "По ту сторону екрану"

Спікерки:
Наталія Олесь - студентка РДГУ. Спеціальність «Професійна освіта. Комп’ютерні технології». Закінчила курс О. Хорвата «Основи фотографії». Неодноразово фотографувала Fashion Time в м. Рівне . Пройшла безліч вебінарів на тему фотографії, маркетингу та контенту. Фотографиня ГО «Центр ініціатив «Віадук», стала однією з авторок фотовистави «Загальнолюдські цінності над якими не владний час».
Ася Хазова – журналістка, блогер та коуч. Студентка КНУТКІТ імені Карпенка Карого. Спеціальність «Майстерність диктора та ведучого програм телебачення». Вивчає позитивну психотерапію за німецькою програмою в Українському Інституті позитивної крос-культурної психотерапії та менеджменту, а також активно застосовує свої знання на практиці. Засновниця громадської організації «Центр ініціатив «Віадук».

24 червня
Про книги і трохи більше... "Ділюся прочитаним"

Спікерка:
Ірина Громик - директор Публічної бібліотеки Клеванської селищної ради, член Української бібліотечної асоціації, письменник, публіцист. Організатор Клубу розмовної англійської мови, літературної студії «Перо» та ведуча Всеукраїнського проекту «Клуб анонімних авторів» відомої української письменниці Таїс Золотковської при Публічній бібліотеці Клеванської селищної ради, учасниця народного аматорського хору «Зоря» та поціновувач прекрасної літератури. 

26 червня об 11 годині
Велотематика #ВсеБудеВелосипедно

Спікери:
Дмитро Киричук - веломайстер та спортсмен із 20-річним стажем, майстер вело магазину/майстерні «Рівело», керівник спортивного напрямку ГО «Центр ініціатив «Віадук».
Анастасія Осіяненко - продавець-консультант веломагазину «Рівело», велолюбителка, молодіжна працівниця ГО «Центр ініціатив «Віадук».

Модератор онлайн-посиденьок Оксана Салівончик