Лицарські бої, гопак, екскурсії, хороводи та співанки навколо ватри – вже цими вихідними на Рівненщині відбудеться ще один фестиваль.

Дійство влаштують в неділю, 28 липня, в селі Новомалин, що на Острожчині.

Гостей фестивалю чекає подорож-екскурсія до Національного природного парку «Дермансько-Острозький», катання на кінних бричках, скелелазіння та водні розваги. Окрім цього, працюватимуть намети народних ремесел, - етнокурені з національними стравами та майстер-класи від народних умільців.

Читайте також: на Рівне нщині стартує проект "Медове коло"

Родзинкою фестивалю будуть виступи народних колективів – їх цього року буде близько 30-ти. Перед гостями фестивалю виступатимуть гопаківці та лицарі у справжніх стародавніх обладунках, які влаштують бойові турніри та стрілятимуть із лука.

Для мандрівників підготують арт-локації, майстер-класи та ігри. Для наймолодших учасників фестивалю облаштують дитячу галявину, зону для фотографування та влаштують вогняне шоу.

На «Новомалинській Любаві» працюватимуть тематичні локації з інформаційними стендами: «З історії Новомалинського замку», «Острожчина туристична» та «Національний природний парк «Дермансько – Острозький». 

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber