Фото ілюстративне
У студентсько-викладацькому храмі преп. Федора Острозького Національного університету “Острозька академія” 26 січня відбувся XIV Всеукраїнський фестиваль різдвяних піснеспівів.

Цьогоріч колядували та щедрували на фестивалі сімдесят учасників з усіх регіонів України, серед яких хорові та родинні колективи, ансамблі, театральні гуртки, сольні виконавці, звучали також і музичні композиції на різдвяну тематику. Крім цього, присутні мали можливість побачити відеопривітання від учасників Донеччини, які в силу обставин не змогли приїхати на фестиваль.

Зафіксував досягнення Олександр Шустерук, представник Національного проекту «Книга рекордів України» в Рівне нські області, адже захід об’єднав такі конфесії, як: православні, римо- й греко-католики, протестанти, баптисти-п’ятдесятники, адвентисти та інші. Загалом до проведення фестивалю долучилося 70 колективів (10 духовних і 60 світських) – 840 осіб.

Дипломи, які засвідчують установлення рекорду, отримали ректор НаУОА, настоятель Студентсько-викладацького храму преп. Федора Острозького та членкині організаційного комітет. 

Читайте ще:

В Острозі будують міську ратушу (ФОТО)