“Кардинал-Рівне” зазнав поразки у першій грі двоматчевого протистояння 1/8 розіграшу Кубка України з футзалу. У Рівному команда Станіслава Гончаренка програла столичному “ХІТу”. Про перепетії гри далі у сюжеті.

 Жереб обрав “Кардиналу-Рівне ” найсерйознішого суперника з-поміж усіх команд, що беруть участь у раунді 1/8 розіграшу Кубка України. Столичний “ХІТ”. Команда, яка в цьому сезоні не програла ще жодного поєдинку. Матч рівняни розпочали дуже активно. Втім, провівши декілька атак, несподівано пропустили у власні ворота. Новачок “Кардинала-Рівне ” Андрій Назаров у простій ситуації помилився з передачею і вивів на ударну позицію Олександра Педяша. Тому залишалося лише підставити ногу – 0:1

Дуже швидко господарі відігралися. Максим Мануйленко виграв відбір біля власних воріт і віддав у центр на Кравцова. Той продовжив атаку далі на лівий фланг на Горпинича, який виконав розрізну діагональ, яку замкнув Мануйленко – 1:1. Після цього рівняни мали усі шанси суттєво схилити шальки терезів на свій бік. Двічі поспіль виходи віч-на-віч із голкіпером суперника не зумів реалізувати Ігор Салтанов. А наприкінці тайму знову забили гості. Цього разу помилився Ярослав Морикишка. Євген Жук пробив низом метрів з 12-ти, а наш голкіпер відбив удар у власні ворота.

Не встигли господарі оговтатися, як пропустили втретє. Олександр Школьний скористався неузгодженістю дій Олександра Басича і Романа Горпинича, виконав перехоплення і пробив уже Юрія Свинарчука – 1:3. Після перерви гості грали, відштовхуючись від рахунку. Господарі ж мали значно менше моментів, аніж до перерви. А повернути інтригу протистоянню наприкінці гри зумів гарматний постріл Максима Мануйленка – 2:3.

Рівняни не перемагають вже 5 поєдинків поспіль. Головний тренер "Кардиналу" каже, ситуацію треба виправляти.

Спробувати перервати безвиграшну серію рівняни зможуть вже цієї суботи. Наша команда у ріних стінах прийматиме херсонський "Продексім". Початок зустрічі о 12 годині, а пряма трансляція як завжди на телеканалі "Рівне "1.