Поліцейські проводять досудові розслідування.

Вчора, 29 квітня, у селищі Володимирець, близько першої години ночі двоє братів 12-ти та 28-ми років їдучи на мопеді зіткнулися із легковим автомобілем, який рухався по головній дорозі.

Внаслідок зіткнення неповнолітнього, який за попередньою інформацією перебував за кермом, у вкрай важкому стані госпіталізували в реанімаційне відділення лікарні. Він перебуває в комі, за його життя борються медики. Його брат отримав перелом гомілки та перебуває в травматології.

В селі Нетреба близько шостої години ранку 27-річний водій мотоцикла не врахував погодні умови та дорожню обстановку, не впорався з керуванням і в'їхав в бетону огорожу. Травми отримала 19-річна пасажирка двоколісного транспортного засобу. Медики діагностували у дівчини важку черепно-мозкову травму, перелом щелепи та числені забої. Вона перебуває у реанімації.

Того ж дня, близько 13 години,  в селі Озерці водій мотоцикла «Kinlon», 21-річний місцевий житель на вулиці Центральна не врахував дорожню обставновку, не впорався із керуванням та в'їхав у придорожнє дерево. Хлопця із політравмою госпіталізували у реанімаційне відділення місцевої лікарні.

Читайте ще: у Рівному під колесами авто постраждав пішохід (ФОТОФАКТ)

В селі Городець на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин», близько 13 години 65-річний водій автомобіля «Лада Калина» не впорався із керуванням і з'їхав у кювет. Внаслідок ДТП забої живота та грудної клітки отримала пассажирка авто, 59-річна дружина водія.

А в населеному пункті Полиці близько 15 години на автодорозі «Київ-Чоп» зіткнулися два автомобілі «Audi 80» та «Volkswagen т4». Внаслідок ДТП травмувалася 25-річна місцева жителька. Поліцейські встановлюють усі обставини події.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber