Пшеничну та ячмінну крупу, сухий корм та ліки - усе це діти однієї з рівненських шкіл збирають для допомоги безпритульним тваринам.Кажуть зібрали уже понад 70 кілограмів допомоги. Така благодійна акція є загально міською, та проводиться майже в усіх школах Рівного. Як долучаються школярі до благодійності бачили й наші журналісти.

Свого домашнього улюбленця Дарія Кулаківська знайшла біля школи. Каже, підійшов до майбутньої господарки, коли та поверталася з уроків. Зараз вони не розлучні - зізнається дівчина. Таку історію , про любов до тварин школярка розповідає у кожному класі, коли разом з однокласницями збирають благодійну допомогу для безпритульних тварин. Проводять таку акцію майже у всіх школах Рівного.

Дівчина запевняє, відданість таких тварин відрізняється від породистих котів та собак.

Окрім Дарії зі своїм домашнім улюбленцем благодійний збір у цій школі проводить і Вікторія Максимчик. Каже, хоч її пес і не безпритульний та не менш відданий. Про допомогу беззахисним тваринам та наскільки це важливо потрібно розповідати всім школярам - запевняє Вікторія.

За словами педагога-організатора, до акції долучаються усі учні школи. Та, навіть їх близькі. Вони приносять ліки, харчі, засоби гігієни для тварин та нашийники.

Триватиме акція до 15 лютого. А у школі запевняють, долучитися до неї можуть не лише учні, а й усі хто має бажання зробити добру справу. А уже 17 лютого в центрі міста походитиме благодійний ярмарок, після чого виручені кошти та зібрані харчі з медикаментами будуть розподілені між рівненськими притулками для безпритульних тварин.

Читайте ще: 

У Рівному збиратимуть медикаменти для тварин