Фото ілюстративне
Учора, 25 травня, Рокитнівський районний суд задовольнив клопотання слідчого та обрав двом жителям району запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Нагадаємо, 22 травня 24-річний житель села Сновидовичі до смерті побив дерев’яною палицею 43-річного односельця, власника місцевої пилорами за те, що той не захотів позичити йому грошей. Аби приховати злочин, 24-річний чоловік зателефонував своєму 31-річному знайомому. Обоє завантажили 43-річного односельця у його ж автомобіль «Volkswagen Touareg», попередньо із салону викравши тисячу гривень, і направилися в сторону Києва. Біля села Кам’янка Олевського району вони викинули чоловіка у меліоративну канаву. Доїхавши до Коростеня, поблизу однієї із АЗС залишили позашляховик і попутним транспортом дісталися додому.

Читайте також: на Рівне нщині затримали чоловіка, який ймовірно вбив власника пилорами

Обох зловмисників затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вони зізнались у скоєному та під час слідчого експерименту показали, як діяли у момент вчинення кримінального правопорушення. Поліцейські в цей час забезпечували охорону публічної безпеки та порядку, аби не допустити протиправних дій з боку односельчан.

24-річному чоловіку слідчі повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства з корисливих мотивів, розбійного нападу та незаконного заволодіння транспортним засобом.

31-річному поплічнику — у вчиненні незаконного заволодіння транспортним засобом та приховування злочину.

Підозрюваних відповідно до ухвали суду взяли під варту строком на 60 діб без права внесення застави.

Досудове розслідування триває.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber