Дистанційна школа "Оптіма" запрошує на презентацію навчального середовища, що відбудеться у м. Рівне 22.03.2019, о 18:00 за адресою вул. Словацького, 9. Готель Optima. Зал "Оптіма"

Дистанційна школа "Оптима" - перша ліцензована дистанційна школа в Україні, яка отримала автономну, безстрокову ліцензію (без прив'язки до очної школі) від МОН на ведення освітньої діяльності.
 
Школа "Оптима" найдосвідченіша дистанційна школа. За чотири роки роботи до нас зверталися батьки з абсолютно різними життєвими обставинами і ставили перед нами нові завдання.
Наші учні ДПА в 4 класі здають онлайн, а в ДПА 9 і ЗНО 11, за бажанням учня можна здавати за місцем проживання.
 
Автономність дає нам можливість працювати по всій Україні без втрати якості, як в контенті, так і в індивідуальному підході до кожного учня.
На даний момент школа обслуговує понад 1200 учнів по Україні та понад 120 учнів, які перебувають за кордоном.
 
Ми дуже суворо стежимо і дотримуємося державних стандартів. Матеріал, який ми даємо на вивчення в рази краще, ніж в очних школах.
 
Школа Оптима працює з 2015 року. Після першого року роботи стало зрозуміло, що потрібно змінюватися. Ми оновили практично весь склад викладачів і оновили весь контент. На даний момент у нас версія 4.0 і то ненадовго, вже цього літа ми будемо активно працювати над поліпшеннями, які будуть ще більше залучати наших учнів на навчання з початком нового навчального року.
За час своєї роботи випустила понад 300 випускників.
Приєднуйтесь до нас!
 
 
Чекаємо вас 22 березня 2019
Адреса: м. Рівне . вул. Словацького, 9. Готель Optima. Зал "Оптіма"
Початок: о 18:00
Тривалість зустрічі: від 90 хвилин + цікава бесіда
 
Посилання для реєстрації: