Робота мобільних груп на залізничному вокзалі у Рівному впродовж останніх двох тижнів показує позитивні результати.

Про це зазначає заступник начальника Рівне нського відділу поліції Іван Теліга:

«Два тижні тому разом із керівництвом Управління патрульної поліції та Нацгвардії ми вирішили посилити превентивні заходи та заходи безпеки, збільшивши кількість правоохоронців на залізничному вокзалі та прилеглій території. Зокрема, таке рішення було прийняте на основі аналізу криміногенної обстановки та звернень жителів цього району».

Патрульні поліцейські, дільничні офіцери поліції, кінологи, нацгвардійці, а також члени громадського формування «СОМ» у складі мобільних груп цілодобово несуть службу на території вокзалу.

Правоохоронці перевіряють громадян, які систематично порушують громадський порядок, раніше засуджених та тих, хто викликає підозру. Крім того, відпрацьовують і заклади громадського харчування, які розташовані поруч, на дотримання графіку роботи, продажу алкогольних та тютюнових виробів.

Варто зазначити, що на території залізничного вокзалу у рамках програми «Безпечне місто» працює шість камер відеонагляду, орієнтованих на ідентифікацію особи та загального огляду території. А загалом у комплексі – правоохоронці орієнтуються на поліпшення правопорядку на території залізничного вокзалу та зменшення порушень.

 Читайте ще: 

За жарти із поліцією, молодик із Сарненщини нестиме кримінальну відповідальність

Жінка, яка потрапила в ДТП неподалік ринку, в тяжкому стані (ФОТО)