У Рівненському районі сьогодні відкрили відремонтовану смугу руху траси "Рівне - Луцьк". Пролягає вона між селами Городок та Карпилівка. Ремонт дороги тривав ще з минулого року. Водії вже не могли дочекатися її відкриття. Адже постійно рухались по іншій, аварійній смузі.

Половину зроблено. Дві смуги з чотирьох, протяжністю у понад 6 км траси "Рівне -Луцьк" від Карпилівки до Городка - відремонтували. Далі білоруські дорожники візьмуться за другу частину смуги на цьому ж відрізку. Сьогодні зранку водії отримали можливість проінспектувати якість білоруських доріг.

Зранку тут змінили знаки і перекрили стару дорогу та дозволили їхати новим дорожнім покриттям. Трасу ремонтують поетапно, у шаховому порядку, щоб не перекривати повністю. Місцеві водії - задоволені. Але дуже чекають, коли закінчать увесь ремонт.

Подобається, дуже гарно зроблена. Хай всю дорогу роблять і буде нам чудово, - говориться водій Володимир Васильович.

Як повідомили нам у обласній Службі автомобільних доріг, загальна товщина усього покриття приблизно 47 см. Виконують її фахівці з Білорусі, які виграли тендер.

В подальшому, у найближчий час будуть продовжуватись ремонтні роботи з капітального ремонту цієї дороги, де замінюється шар дорожнього одягу і основи, загальною товщиною загалом 47 см. Власне в подальшому цей ремонт так і відбуватиметься, без перекриття дороги повністю, - розповів речник Служби автомобільних доріг у Рівне нській області Дмитро Леонтіюк.

Поки ж роботи не ведуться через вихідні. Офіційно презентувати першу чергу ремонту дороги обіцяють наступного тижня. Натомість усі роботи по капітальному відновленню 6-ти кілометрового відрізку траси "Рівне -Луцьк", білоруська фірма планує закінчити до 2020 року. 

Читайте ще: на Рівне нщині планують рекультивувати майже 4 гектари лісу після бурштинокопачів

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber