Швейцарець Томас Періссінотто вирушив у нетипову подорож. Чоловік мандрує від рідного міста Женева (Швейцарія) до Індії на власних двох.

Томасу 30 років, а подорожує пішки вже не вперше. Журналістам сайту Рівне 1 вдалося зустрітися із мандрівником та задати йому кілька питань:

- Томасе, чому Ви обрали саме таку подорож?

- Я ніколи не був в Індії, це цікава і колоритна країна, яку, на мою думку, варто відвідати. Також, я б хотів добратися до Шрі-Ланки. Однак, туди прийдеться добиратися уже кораблем. 

Я усвідомлюю, що добратися туди - це пройти близько 21 тисячу кілометрів. А сама моя подорож триватиме близько трьох років.

Вирішив подорожувати на власних двох - бо це ж цікаво, подивитися на людей, поспілкуватися з ними, дізнатися культуру.

- Зараз Ви в Україні, чим вона Вас вразила?

- Ооо, тут дуже привітні люди, всі такі відкриті, щирі. Коли я проходив села, люди здивовано дивилася на мене та усміхалися.

Однак, були проблеми з мовою. Мене не всі розуміли, чимало говорили - No English.

Я вже тиждень в Україні і вивчив декілька слів: - Чи буде у вас вода? Чи можна у вас зарядити телефон?

На жаль, всю Україну мені не вдасться відвідати. Я уже подорожував Волинською областю, зараз на Рівне нщині . Далі тримаю маршрут на Київ та Харків.

- Де ви ночуєте?

- Зазвичай, розкладаю свій намет і там ночую. Також користуюся хостінговим сайтом, де є добрі люди, які приймають іноземців. Було й таке, що ночував у селян, які мене прийняли додому. Більше того, дозволили скористатися душем та нагодували.

 

- Як Ви харчуєтеся?

- Я ношу крупи та консерви у своєму рюкзаку. Зазвичай їм зранку та ввечері.

- Чи маєте талісман подорожі?

- Ні, талісману у мене немає, навіть немає якоїсь речі, яка б нагадувала про рідний дім. Однак, люди яких я зустрічав на своєму шляху, дарували мені сувеніри на пам'ять. Це і ракушки, і камінчик, сердечко та навіть іграшка.  

Тож, телеканал Рівне 1 бажає мандрівнику легкої дороги та щоб на шляху не траплялося негараздів.

Використання інформації, розміщеної на сайті rivne1.tv, дозволяється за умови відкритого гіперпосилання та згадки першоджерела.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber