Новий рік вже на порозі, тому якщо ви ще не склали святкове меню, саме час цим зайнятися. Пропонуємо вам рецепт простої і дуже смачної страви до святкового столу.

Для приготування вам знадобиться:
Курячі стегенця - 3 шт.
Масло - 200 г
Борошно - 300 г
Яйця 1 шт.
Холодна вода - 3 ст. ложки
Сіль, трави
Перець солодкий - 1 шт.
Гриби - 300 г
Цибуля - 1 шт.
Кріп
Сир - 200 г
Сметана - 1 ст. ложка
Сіль перець
 
Приготування:
1. Стегенця відваріть до готовності, додавши у воду цибулю, моркву, селеру і сіль.
2. Масло і борошно перетріть в крихту. В яйце додайте холодну воду, сіль, італійські трави і збийте, додайте в борошно і замісіть еластичне тісто. Поставте тісто в холодильник мінімум на півгодини.
3. Гриби наріжте пластинками і обсмажте з дрібно нарізаною цибулею на вершковому маслі, не забудьте посолити і трохи поперчити.
4. Солодкий перець наріжте невеликими кубиками, кріп дрібно наріжте, курку наріжте і додайте в гриби. Збийте 2 білки і додайте в тісто, також додайте половину натертого сиру, перемішайте.
5. Тісто потрібно розкачати і після покладіть в роз'ємну форму і відправте в розігріту до 190 градусів духовку на 10 хвилин.
6. Дістаньте основу, рівномірно розподіліть начинку, зверху змастіть сметаною, викладіть кілька слайсів солодкого перцю і відправте в духовку ще на 30 хвилин, зменшивши температуру до 180 градусів.
7. За кілька хвилин до готовності, дістаньте пиріг, посипте його сиром, що залишився і залиште в вимкненій духовці. Прикрасьте пиріг свіжою зеленню.
Смачного!