Шкіра - як «одяг», яка дається нам від народження і яку потрібно зберігати і берегти до кінця нашого життя.

Але уявіть собі сукню, якуви носите не знімаючи роками - у що вона може перетворитися? А значить, за шкірою, як і за одягом, потрібно ретельно доглядати. Тоді є шанс, що вона довгі роки буде залишатися свіжою і сяючою.Однак з роками процес оновлення шкіри йде все гірше і з'являються зморшки, сповільнюється швидкість відновлення епідермісу - і шкіра стає тьмяною і млявою, збільшується товщина шару відмерлих клітин.Якщо ми акуратно видалимо самий верхнійїї шар, то через якийсь час він «виросте» знову.

Що примітно, якщо процес відновлення пройде нормально, після цього шкіра буде виглядати значно молодше і свіжіше, адже вона створила нові шари замість старих і зношених.Однією з найкращих омолоджуючих процедур є хімічний пілінг.

Отже, що ж робить пілінг і які проблеми можна вирішити за допомогою пілінгу


o Покращує колір обличчя.
o Покращує текстура шкіри - вона стаєбільш гладкою і рівною.
o Звужуються і очищаються пори.
o освітляється пігментація.
o Лікування акне (вугрів і прищів).
o Лікування плям і рубців після прищів.
o Ліфтингшкіри - шкіра стає більш пружною і еластичною, згладжуються дрібні зморшки і зменшується глибина середніх.
o Купероз і розацеа в початковійстадії (це коли на обличчі, особливо на щоках, видно дуже багато дрібних судин) після курсу спеціальних пілінгів значно світлішають.
o Прибирає зайву жирність шкіри.
o Омолоджуєшкіру.

Курс пілінгів в лікувальних цілях зазвичай становить від 4 до 10 процедур з інтерваломвід 7 до 21 дня в залежностівід виду пілінгу і цілі, з якою він робиться.

Протипокази


Не рекомендується робитипілінг людям з дуже маглявою шкірою. Обережно слід звертатися з цією процедурою тим, хто застосовує медикаменти. Добре б порадитися з лікарем і гіпертонікам. Тим, хто планує найближчим часом вагітність, також слід утриматися від пілінгу.

Кілька загальних правил, яких потрібно дотримуватися всім


Ні до, ні після пілінгу не можна засмагати як в солярії, так і на сонці 1 місяць, може, трохибільше. Не можна засмагати між процедурами.

Після поверхневого пілінгу вмиватися можна через 24 години, як тільки з'явилося відчуття стягнутості шкіри і обличчя стало блискуче, як ніби обтягнуте плівкою.

Після серединного пілінгу вмиватися можна через 48 годин, як тільки з'явилося сильне відчуття стягнутості і обличчя вкрилося скоринкою або плівкою.

Якщо пілінг проведено правильно грамотним лікарем, то це лише 20% успішного результату! 80% успіху цієї процедури .