Коваль із Дубенщини "оживив" персонажа популярного телесеріалу "Гра престолів". Чоловік займається художнім ковальством понад 10 років. Крайня його робота — дракон вагою понад 50 кілограмів. Втім не тільки цією скульптурою може похизуватися майстер.

Підсвічники це одна з перших моїх робіт художніх, робив я його ще у батьковій кузні років 12 тому.

 Петро Кохановський змалечку займається ковальством. Втім художню техніку чоловік освоїв - 13 років тому. У доробку митця чимало виробів з металу. Це квіти, свічник, тварини. Деякі з них вагою до 100 кілограмів. Своєю найбільш клопіткою роботою чоловік вважає дракона - персонажа із популярного нині телесеріалу "Гра престолів".

Остання моя готова робота, точніше - це початок композиції на тему "Гри престолів". Є ще незакінчені персонажі, які я не виставляв.

За словами чоловіка працював він над цією скульптурою понад місяць. Робив все поетапно та без ескізів. Разом з тим, Петро Кохановський каже, що не вважає дракона точною копією персонажу телесеріалу.

Дракон не є точною копію персонажа - це, як я його бачу. Бо той, що з "Гри престолів", його м'язи таку тушку не підняли. Я свого зробив трошки м'язистішого, трошки менш колючого, бо на тому ж літають. А я думаю, як на ньому сидіти якщо там одні шипи.

Чоловік планує до кінця року створити галерею персонажів із серіалу. Додати головну героїну — Дайнеріс, ще одного дракона та скелю, на якій вони будуть стояти. 
 

Дивіться ще: як на Володимиреччині виготовляють поліські бекачі? (ВІДЕО)

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber