Церемонія нагородження відбулася у Дубенському замку. Про тих акул пера та мікрофона, які стали кращими з кращих в інших номінаціях, далі у сюжеті.

Кращі з кращих журналістів області з'їхалися до Дубна на нагородження від національної спілки журналістів Рівне нщини. Спочатку - неформальне спілкування з міським головою Василем Антонюком. Журналісти з усіх районів Рівне нщини дізналися про перспективи розвитку та туристичну привабливість Дубна. Крім того акули пера та мікрофону запитували про проблеми міста та шляхи їх вирішення. Далі екскурсія Дубенським замком і власне нагородження кращих. Прес-служба Оперативного командування "Захід" виборола перемогу серед прес - служб області.

Телекомпанія "Рівне 1" стала кращою цьогоріч.

Газету "Вісті Рівне нщини" визнали кращою у номінації "Газета року". Інформаційний портал "Володимирець Siti" - став кращим "Інтернет-ЗМІ року"; "Українське радіо: Рівне " ПАТ НСТУ "Рівне нська регіональна дирекція" - переміг у номінації "Радіо року". А кращим журналістом року визнали Інну Омелянчук, власного кореспондента газети "Урядовий кур'єр". 

Дивіться також: екстрим заради переглядів? Рівнянин проїхався на даху автомобіля

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber