Колишній шахтар створює з використаних автомобільних шин різноманітні вироби. А саме макети звірів, кошики для квітів та інше. Виставляє їх біля свого будинку у селі Морочне, Зарічненського району, яке знаходиться неподалік кордону з Білоруссю. Своїм хобі переселенець вносить певні фарби у життя поліської глибинки.

Володимир Корнійчук розповідає як робив лелеку з автомобільної шини. Останню вивернув, пофарбував, деякі частини тіла дофантазував.

А це заєць. Автомобільні скати, деякий кухонний інвентар, фарба і мультяшний герой готовий. Затрачає майстер на виготовлення одного шедевру лише кілька годин.

Використані автомобільні покришки Володимиру Корнійчуку віддають односельчани. Люди знають, що Володимир експерементує з саморобками із скатів.

Всі свої вироби, селянин виставляє біля хати. Зараз думає облаштувати там ще стіл з стільцями.

Читайте також: загублена Рівне нщина: історія села, що зникає (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Володимир та Любов Корнійчуки переїхали у село Морочне, Зарічненського району з Горлівки, Донецької області. Змушені були втікати сюди через війну. Експерементувати з виробами із шин, Володимир почав ще на Донбасі.

У Морочне Корнійчуки повернулись у батьківську хату. Адже обоє пенсіонерів родом звідси. Змушені були починати все майже з нуля. У старенькій хатині, Володимир добудував кухню. Збудував підсобне приміщення де облаштував душ. Нині розбирає старечий сарай. Шукає собі постійно роботу аби не думати про свій дім на Сході України, де минуло майже 40 років життя.

Найбільше подружжя сумує за своїми дітьми, які лишились на Донбасі. Нині найзаповітніша мрія пенсіонерів - частіше бачити своїх внуків і аби в Україні настав мир.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber