Переїхали. Педіатри з поліклініки на Чорновола тепер на Драгоманова. А саме у Центрі первинної медико-санітарної допомоги "Центральний". Лікарі вже почали вести прийом.

Оксана Лошковська прийшла на прийом до лікаря з трирічним внуком. Записувались по телефону. Їм повідомили, що приходити до педіатра вже потрібно за новою адресою. А саме на Драгоманова у Центр ПМСД "Центральний".

12 педіатрів з з колишньої дитячої поліклініки № 1, що на вулиці Чорновола переїхали на 5 поверх поліклініки на Драгоманова. Вже й почали вести прийом. Лікарі кажуть, звикають до нового приміщення.

Дивіться також: у Рівному безкоштовно вакцинують тварин від сказу

У нове приміщення переїхали всі педіатри з Чорновола. Працює тут також реєстратура. Можна здати аналізи та зробити щеплення. Лише вузькі спеціалісти лишились на Чорновола.

На ремонт поверху витратили 340 тисяч гривень. Для дітей облаштували ігрову зону. Розмалювали стіни. У подальшому дитячій амбулаторії планують віддати увесь поверх. Адже поки тут у двох кабінетах ще лишилась жіноча консультація. У планах переселити її у пологовий будинок на Медичну. 

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber