У Костополі запрацював центр європейського зразка з надання послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану "Open Space".

Центр європейського зразка функціонуватиме на базі Костопільського районного відділу ДРАЦС. Тож відтепер місцеві жителі і гості міста матимуть можливість отримувати послуги в новому сучасному приміщенні за європейськими стандартами.

Сучасний офіс містить електронну чергу, простору зону для очікування, дитячий куточок, пост-термінал для здійснення оплати безпосередньо на місці. Усі зручності для комфортного отримання послуг мешканцями регіону.

Щодня тут обслуговують близько 30 громадян. 

Читайте також: четверту амбулаторію відкрили у Рівне нському районі (ФОТО)

В новому "OpenSpace" можна буде отримати 16 найпопулярніших послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану громадян.

Це другий сучасний центр європейського зразка з надання послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану на Рівне нщині . У липні минулого року "Open Space" запрацював на базі Рівне нського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Рівне нській області. З моменту запровадження даного сервісу в "Open Space" звернулося 9620 громадян.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber