Хрещення Господнє - особливе свято, з ним пов'язано багато народних традицій і обрядів. Що потрібно зробити, щоб залучити в своє життя удачу, здоров'я і гроші?

 Водохресна свята вода володіє найсильнішою енергетикою і чудотворною силою: вона зцілює від хвороб, захищає від поганого ока і негативу, очищає від зла. Основні обряди на Водохреща пов'язані якраз зі святою водою, пірнанням в ополонку і ворожіннями. Наші предки вважали, що на Хрещення Господнє важливо омитися ще до сходу сонця, саме в цей час вода має найбільшу силу. Провівши такий ритуал, ви очистите свою душу і знайдете здоров'я на весь майбутній рік. Які ще існують обряди і ритуали на Водохреща?

 
Ритуал на фінансову удачу. У Водохресний Святвечір сходіть на службу, візьміть святої води і прийшовши додому, обійдіть з нею весь будинок промовляючи: "Вода свята в будинок прийшла і благополуччя принесла. Збитки будуть будинок цей оминати, а достаток буде з кожним днем ??прибувати. Удача в усьому мене буде супроводжувати, невдачі ні в чому не буду я знати! ". Залиште воду в найважливішому, на ваш погляд, місці в будинку на ніч, а вранці в Хрещення вмийтеся нею.
 
Ритуал на удачу. На Водохреща наберіть святої води, найкраще освятити її в церкві, набрати з джерела або навіть з-під крана, в цей день вся вода вважається святою. Вмийтеся святою водою і скажіть при цьому: "Господь в Йордані хрестився - миру всьому світло з'явився. Як істинно, що Ісус Христос - Син Божий, так само істинно, що мені на все вистачить сил. Господь царює і велить, Господь мені в усіх справах допомагає. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь ".
 
Ритуал на здоров'я. Вранці до Хрещення вирушайте до церкви на службу і наберіть святої води. Прийшовши додому, прочитайте молитви "Отче наш", "Вірую" і "Так воскресне Бог", кожну по 3 рази, а потім промовте: "Зціли, Господи, моє тіло і душу, бо грішний (грішна) я, і душа і тіло мої в гріху болять. зціли, прошу, Господи Ісус Христос, нашого Предвічного Отця Небесного Син, тіло моє від хвороб, від сухоти і ломоти, від крові і болю. Душу мою зціли від заздрості, ненависті і злоби. Небеса в цей день відкриваються для нас, грішних. Господи Ісус Христос, прошу, наповни силою і здоров'ям тіло моє, а душу - спокоєм. Во славу Небесного Отця Твого і Святого Духа. Амінь! " Випийте три ковтки освяченої вода, а тою що залишилася облийтеся, це захистить вас від хвороб і недуг на весь рік.
 
Обряд на залучення грошей. Як тільки настане північ, наберіть в кружку святої води і пройдіть з нею по всій квартирі, але тільки обережно, щоб жодна крапля водохресної води не розлилася. Поверніться з того місця, звідки почали і скажіть: "Водохресну воду стережу, ні краплі з неї не вилив. Хочу, щоб мій дім був повний світла, грошей і добра. Воду заговорюю в ім'я всіх святих. Нехай буде так, як я хочу. Амінь ". Після того, як прочитали змову, йдіть спати, а вранці випийте всю воду до останньої краплі.

Ритуал на виконання бажання. У Водохресний Святвечір наберіть в чашку святої води і киньте в неї срібну монетку (або срібного кольору) і поставте чашку так, щоб на неї падало місячне світло. Загадайте бажання і проговоріть його три рази. Вранці воду потрібно вилити на вулицю, а монету заховати в затишному місці.