Перед Новим роком напевно навіть скептики часом відкривають гороскопи, щоб дізнатися, що ж їх чекає в найближчому майбутньому.

Щоб дізнатися, що підготувала особисто вам Жовта Свиня, складіть всі цифри вашої дати народження до однозначного числа. Наприклад, ви народилися 25.07.1983: 2 + 5 + 0 + 7 + 1 + 9 + 8 + 3 = 35; 3 + 5 = 8. Значить, ваше число - 8, шукайте його в списку нижче і дізнаєтеся, що вас чекає в Новому році 2019. За аналогією кожному з вас відповідає число від 1 до 9.

Число 1. 2019 рік для людей, чиє число - 1, буде дуже навіть успішним. Так, вас чекає кар'єрний і фінансовий ріст, успішна реалізація талантів і нових проектів. У справах намітиться стабільність: нестачі грошей або простоїв в роботі не передбачається. В особистих відносинах також все буде дуже непогано: взаємні почуття, ніжність, чуттєвість і любов до партнера додадуть яскравих фарб, а одиноким людям-«одиницям» обов'язково зустрінеться друга половинка.

Число 2. Люди- «двійки», як стверджують нумерологи, - особистості творчі, тому головна порада вам - не соромтеся своєї геніальності і неординарності, не ховайте їх, а використовуйте по максимуму: в 2019 році у вас великі шанси прославитися, організувати свою справу і заробити хороші гроші. Проте з приходом слави і зростанням доходів недоброзичливців і заздрісників у вас стане більше.

Число 3. Для «трійок» 2019 рік може стати дуже і дуже успішним за умови, що ви будете проявляти рішучість, а також боротися зі своїми комплексами і лінню. За що б ви не взялися в майбутньому році, вас буде супроводжувати удача, адже число 2019 року - теж 3! Тому можете сміливо починати свій бізнес, переходити на більш перспективну посаду - все, що ви хочете, обов'язково здійсниться.

Число 4. «Четвірки» практичні та ініціативні, тому Жовта Свиня благословить їх у всіх починаннях і буде допомагати досягати намічених висот. За що б ви не взялися, вас буде супроводжувати удача, правда можливі деякі складнощі і труднощі, але цілком переборні. У стосунках з коханими 2019 рік також подарує безліч приємних моментів за умови, якщо «четвірки» приборкають свої ревнощі і не будуть занадто прискіпливо ставитися до свого партнера.

Число 5. людям- «п'ятірок» нумерологи обіцяють, що 2019 рік буде сповнений пригод, злетів і падінь, тому нудьгувати не доведеться. Так, вас чекають цікаві проекти, а ви будете йти на авантюри, а іноді навіть можливі сумнівні ідеї і проекти. При цьому не варто забувати про моральні принципи і діяти в рамках закону, тоді можливостей для успіху і фінансового зростання буде набагато більше. Крім того, в майбутньому році вам не варто вкладати великі гроші, так як ризик їх втратити буде чималий.

Число 6. Люди, чиє число - 6, в 2019 році будуть пожинати плоди своїх наполегливих зусиль. Їх чекає стабільність і спокій, тому нумерологи не радять вдаватися до кардинальних змін у житті: все повинно йти спокійно і своєю чергою. Це стосується і професійної сфери, і особистої. Так, в особистому житті вас чекають гармонія і щастя, в кар'єрі - плавне зростання, в бізнесі і фінансах - стабілізація.

Число 7. А ось для «сімок» 2019 рік гарний для серйозних змін в житті: можливі переїзд в інше місто або кардинальна зміна кар'єрних цілей. Люди числа 7 відрізняються активністю, тому зможуть реалізувати свої плани, а мрії втіляться в життя.

Число 8. Для «вісімок» 2019 рік ідеальний для того, щоб вчитися чомусь новому, тому сміливо можете йти на курси підвищення кваліфікації. Крім того, в майбутньому році нумерологи радять вам відправитися в подорож в країни, де ви ніколи не бували раніше. І не позичайте грошей, нікому, навіть близьким родичам. А якщо і доведеться дати в борг, то подумки даруйте цю суму, так як шанси на її повернення будуть мінімальні.

Число 9. У «дев'яток» всі шанси досягти бажаного будуть за умови наполегливої ??праці і самостійності: не сподівайтеся на чиюсь прихильність або допомогу, всього доведеться добиватися самим. 2019 рік готує вам чимало складнощів, з якими ви в силах будете впоратися, якщо не впадати в паніку і не боятися їх. Ідіть до намічених цілей і не зупиняйтеся перед труднощами, тоді ваше життя зміниться, а удача й успіх стануть вашими вірними супутниками.

Пиріг з куркою і грибами до святкового столу