Хочете зробити татуювання і не можете обрати малюнок? Тут потрібно бути вкрай обережними, адже деякі натільні малюнки можуть принести неприємності.

Татуювання - це більше, ніж просто прикраса тіла - для деяких людей це спосіб висловити свою індивідуальність або справити враження. Татуювання в деякому роді навіть є візитною карткою, тому корисно знати їх значення.

Клоун

У Бразилії такі малюнки прикрашають тіла людей, які причетні до смерті співробітників поліції.

Клевер

Вважається, що клевер або як ще кажуть конюшина приносить удачу. Однак, не варто набивати на тілі зображення рослини з трьома листочками, інакше в Ірландії вас візьмуть за учасника місцевого угрупування мафіозі.

На яких речах ні в якому разі не можна економити

Ігрові карти

У різних країнах світу це - не просто тату, це ціла книга, яка може розповісти про те, в якій тюрмі сидів володар малюнка і який злочин скоїв.

Колючий дріт

На тюремному сленгу таке тату означає термін. Причому, чим більше вузликів на дроті, тим довше людина перебувала в місцях позбавлення волі. Такий малюнок теж має міжнародне значення.

Троянда, пронизана мечем

Якщо така татушка асоціюється у вас з любов'ю і романтикою, то інші люди можуть сприйняти її по-іншому. Подібні малюнки носять досвідчені злочинці - за їхніми плечима є, як мінімум, 18 років позбавлення волі.

Як впливає остання цифра року народження на ваш характер?

Корона

У США корона на тілі - це мітка небезпечного злочинного угруповання. Зустрівши вас на вулиці з таким татуюванням, вас будуть «раді бачити» як мафія, так і правоохоронці.

Хижаки з оскалом

Звичайні люди асоціюють такі малюнки зі сміливими, безстрашними і впливовими особистостями. Але в злочинному світі ті, хто носить такі татуювання, пишаються тим, що готові вбити будь-яку людину без найменшого жалю.

Хрест на грудях

Такий малюнок зазвичай теж свідчить, що його власник перебував в місцях позбавлення волі.

Ось таким чином навіть невинні, на перший погляд, татуювання можуть бути небезпечними для свого власника. Якщо вже й прикрашати тіло, то малюнками з хорошим значенням. 

Що не можна робити вранці, щоб весь день удача була на вашому боці