фото ілюстративне
Тарифи на воду для споживачів «Рівнеоблводоканалу» зросли, але не для всіх.

З 1 червня збільшилися тарифи на послуги централізованого водопостачання та водовідведення. Відповідна постанова була затверджена Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 28 травня. Платіжки із новими рахунками споживачам «Рівне облводоканалу» почнуть розносити вже наступного місяця. Однак не всім, а лише юридичним особам та споживачам, які проживають у приватному секторі. З чим пов’язана така вибірковість, пояснив заступник директора «Рівне облводоканалу» Микола Ткачук.

Підвищення стосується лише юридичних осіб та приватного сектору. Відповідно, у нас залишається нерозглянуте питання по споживачах, які проживають в багатоквартирних будинках. 

Таким чином, починаючи із червня, для мешканців приватного сектору та юридичних осіб вартість одного кубометра води та каналізації обійдеться на 1 гривню 28 копійок дорожче, ніж було, і складатиме 20 гривень 57 копійок за метр кубічний. Подорожчає на 20 копійок і вартість водовідведення для КП «Здолбунівводоканал», стічні води якого, обласне водопостачальне підприємство очищає на очисних у Квасилові. Тож з наступного місяця вона складатиме 3,74 грн. за метр кубічний. Для мешканців багатоквартирних житлових будинків тариф поки залишиться незмінним – 19 гривень 99 копійок за метр кубічний холодного водопостачання та водовідведення.

Читайте ще: садочок на Євгена Коновальця у Рівному почали відновлювати

 

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber