На дорогу й натяку немає - багно, глина і колії чи не у півметра у висоту. Так живуть люди в с. Уїздці Здолбунівського району. Люди вже слів не добирають від обурення, в райдержадміністрації кажуть - було б бажання у депутатів та сільського голови - гроші б знайшли, а сільський голова... Журналісти телеканалу Рівне 1 ледь його знайшли. Де був і що відповів - дивіться у сюжеті.

Вулиця Кривуха, с. Уїздці Здолбунівського району потопає у багні. Люди кажуть часто, щоб пройти, доводиться мало не по паркану ходити.

До найближчого магазину - кілометрів зо два. І щоб хоча б хліба купити по цьому розбовтаному шляху, треба не менше хвилин двадцять брести.

Люди розповідають, найгірше - стареньким. Та колись хоча б машиною продукти розвозили. Зараз водії відмовляються, бо загрузають так, що не виїхати.

Емоції в людей - зашкалюють. І смішно, і грішно.

Дорога ж на утриманні Уїздецької сільської ради. Але там голови не виявилося. В сільраді кажуть - начальство на сесії Здолбунівської райради. Та коли приїхали туди, виявилося, сесія закінчилася годину як. Мешканці села Уїздці підказали - більш за все голова вертатиметься у село маршруткою з автовокзалу. Та він там так і не з`явився. Тож знову вирушаємо в с. Уїздці.

Дивіться також: Хто та скільки найбільше заробляє на Рівне нщині ? (ВІДЕО) 

В сільській раді вдруге зустрічають нас не надто привітно.

Оскільки Олександр Стернійчук слухавку не бере, просимо працівників ради зателефонувати сільському голові. І, о диво, своїм - відповідає.

Зрештою, погоджується прокоментувати по телефону. Каже, люди винні, бо всім не задоволені.

Олександр Стернійчук каже, таки трохи дорогу підрихтовують час від часу.

І бідкається, на щось більше - грошей в сільському бюджеті не вистачить.

Та й в районному бюджеті таких грошей - катма.

Так, та й не так, каже голова Здолбунівської РДА Сергій Кондрачук. Бо минулого року виділяли величезні суми на ремонтні роботи. Відтак, у Здолбунівському районі капітального ремонту зазнали 7 доріг. Цього року, розповідає, виділять не менше. Дороги ж на території Уїздецької сільської ради, констатує - чи не найгірші в районі. Тому й увага до них - буде більша.

Яка ж дорога на території Уїздецької сільської ради потрапить у список щасливчиків - мають визначити депутати сільської ради.

Якщо голова сільради Стернійчук на сесії був, та цього не чув, переповідаємо телефоном. Коли нема, куди відступати, каже, треба дочекатися наступної сесії.

І отут вже справа за селянами - не давати спуску ні депутатам, ні голові сільради. Щоб нарешті зламати ситуацію.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber