На Рівненщині невдовзі з'явиться нова об'їзна дорога. Планують її побудувати біля Дубно. Нова траса дозволить винести рух великогабаритного транспорту за межі міста. Розпочнуться роботи вже у 2020 році. Детальніше - дивіться у сюжеті.

Траса Київ-Чоп. Саме тут будуть будувати південно-східну об'їзну міста Дубно. Зараз же на місці майбутньої дороги - шляху немає. Там лише поля. Об'їзд дозволить розвантажити районний центр від потоку великогабаритних автомобілів. У яких зараз лише один вихід - їхати через місто створюючи незручності, як для себе так і для мешканців.

Додає, дорога кваліфікуватиметься, як швидкісне шосе та матиме чотири смуги. Будівництво траси прискорить рух автотранспорту до 15 хвилин, бо ж зараз ситуація дещо ускладнена. Адже траса Київ-Чоп пересікається із залізничними коліями. Тому, коли залізничний переїзд перекривають - біля нього збираються не малі затори.

Дивіться ще: близько ста аграріїв Рівне нщини отримали дотації на техніку (ВІДЕО)

Перша черга обходу районного центру буде закінчуватись на південному виїзді з міста Дубно. Представник профільного управління додає, що реалізація цього проекту буде здійснюватись, як за державний бюджет дорожнього фонду так і за кошти міжнародних фінансових організацій.

У Дубенській міській раді говорять, що об'їзна дорога зменшить кількість аварій, які трапляються в місті.

Крім того, у Дубно повинні провести громадські слухання, аби дізнатись думку людей щодо будівництва об'їзної.

Наразі ж проводяться підготовчі роботи, розглядають питання землевідводу. Початок основних робіт планується на 2020 рік.

Будьте з нами: Telеgram   Facebook   Instagram  Viber   Youtube